AĞRI KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
Türk Halk Müziği Konseri

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında   açılan bağlama kursuna devam eden hükümlü /tutuklu  ile  kurum personelinden   oluşan  konser   ekibi katılımcılara  keyifli anlar yaşattı.
Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yapılan  konsere Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı  Adem ÇALIŞ, İl Jandarma Komutanı,Vali Yardımcıları, Cumhuriyet Savcıları, Hakimler , kurum personeli ile hükümlü ve tutuklular katıldı. 
Ağrı Valisi Mustafa KOÇ ve Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ   hükümlü ve tutukluların   kurumda kaldıkları süreyi en iyi şekilde  değerlendirmeleri,  moral ve motivasyonlarını yüksek  tutmaları,  cezalarını  en verimli şekilde infaz edip ailelerine ve sevenlerine kavuşmaları temmenisinde bulundular.         . 
Konuşmalarının  ardından   konser ekibi   tarafından   Türk Halk Müziğinden  seçme eserlerin  seslendirildiği  etkinlikte  katılımcılar zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Yaklaşık 1.5 saat süren konser etkinliği ceza infaz kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Semih AKBAŞ’ın seslendirdiği türkülerle  sona erdi.