AĞRI KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri

Kurumumuz personeli tarafından Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında 500 fidanı toprakla buluşturdu. Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kurumumuz personeli tarafından "Ağrı Adalet Ormanı"nda fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ, Belediye Başkanı Metin KARADOĞAN, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin EROL, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İPAR, il protokolü, Ağrı Adliyesi Hakimleri , Cumhuriyet Savcıları, Denetim Serbestlik Müdürü Derya AYDIN, Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murtaza AYDIN, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Adem ÇALIŞ “Ülkemizin yüzyılına nefes olmak için hem Ağrı’da hem de ülkemizin dört bir tarafındaki yeşil alanları korumamız ve daha fazla yeşil alanlar oluşturmamız gerekiyor dikimini gerçekleştirdiğimiz ağaçlar inşallah gelecek nesillerimize ulaşacak ve milletimize nefes olacaktır” dedi. Başsavcı Çalış, Vali KOÇ ve programa katılanlara teşekkür etti.